Rreth Nesh

City Alarm është themeluar qe nga viti 2001 dhe jemi nga kompanitë e para në Kosovë qe ofrojmë shitjën dhe instalimin e pajisjeve të sigurisë duke filluar nga IP kamerat, alarmet, DVR, NVR, sisteme Wireless të kamerave, sisteme GPS dhe shumë shërbime dhe produkte tjera.
Pas hulumtimit të tregut të plotë ne kemi specializuar në keto sisteme, pasi që ne besojmë se ky varg produktesh ofron siguri më të madhe për përdoruesit. Ne përdorim sisteme me te reja ne treg: si Wireless, GSM, IP etj. Me produktet tona të suksesshme, ne gjithmonë kemi zgjidhjen e drejtë për nevojat tuaja. Prandaj, ne jemi zgjidhja e pare nga shumë konsumatorë dhe kompani të mëdha për zgjidhje të pajisjeve të sigurisë.
Për shumë vite, produktet tona janë dëshumar për siguri të besueshme dhe gëzojnë besimin e mijëra njerëzve dhe shumë kompanive në mbarë botën.

Shërbimet


Montimi i kamerave të sigurisë

Mirëmbajtja e kamerave të sigurisë

Montimi i alarmeve kundër vjedhjës

Sistemi i alarmeve me kabllo

KONTAKT:

ADRESA JONE:

Rr. Qazim Berisha nr. 16
20 000 Prizren
Republika e Kosovës

Telefoni:

+377 (0)44 135 698

E-mail:

info@cityalarm.net

Website:

www.cityalarm.net